Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

Dumi

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Dumi last won the day on April 16

Dumi had the most liked content!

Community Reputation

3 Bronze

About Dumi

 • Birthday 07/03/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dumi

  Propunere

  Tocmai voiam sa fac propunerea asta acum, bine ca m-am uitat aici inainte sa deschid topic-ul. E o idee foarte buna, deoarece am observat ca zombie nu ataca in ascunzatoari cu laser sau saci ca sa nu fie omoarati. Daca ar stii ca iau respawn probabil ar ataca mai des. De la mine ai un mare PRO.
 2. Cel mai bine ar fi sa lasati LM lung, dar sa poata fi spart.
 3. Nume: Dumi Numarul contractelor: 13 Dovezi: https://imgur.com/a/IbTEfHV
 4. Total contra la punctul 1. Nu ai mai avea nicio sansa daca ai fi fugarit de 2 politisti. Ti-ar sparge rotile/distruge masina imediat si te-ar prinde fara sa ai vreo sansa. La 2 pro, cum ai spus si tu e mult mai realistic. La 3 pro, ar fi interesant, dar probabil greu de realizat.
 5. Nick: Dumi Motivul pentru care ai luat ban: deranj event Adminul care ti-a dat ban: Galdoon Data: acum Nu am vrut sa te omor cu elicea + ca eventul se terminase si am si sedinta la 9...
 6. E o diferenta dintre a face c-bug si a fi deconectat pt ca te-ai pus crouch dupa ce ai tras. Plus ca nu vad rostul de aface c-bug cu mp5.
 7. Am pus si eu poza ca am fost deconectat plus ca nu l-am folosit inentionat, am vrut sa ma ascund dupa masina dintre noi, stau destul de bine cu memoria, dar ceea ce vreau sa spun este ca am fost deconectat de server nu am folosit /q sau QUIT GAME din meniu.
 8. Nume pe server: Dumi Numele celui reclamat: Fred Informatii: wanted aiurea Dovezi: https://imgur.com/a/lO6jg1e Nu am folosit niciun /q
 9. Aste e regula si e foarte logica
 10. • Sunteti obligati sa faceti contractele cat mai silent. Odata ce ati terminat contractul, parasiti imediat locul crimei! Daca sunt si martori aveti grija sa ii eliminati pe toti! [ /fwarn ]
 11. https://imgur.com/a/USZdWZO Ai fost martor la contractul pe Ionnut. Si legat de comentariile tale, nici nu ma chinui sa-mi dau cu parerea. Seara buna.
 12. Nici nu vazusem mesaju de la tine + ca nu te-a atacat nimeni.
 13. Nu sunt frustrat, doar ma plictiseam.
 14. Nume pe server: Dumi Numele celui reclamat: RockStarR Informatii: Hs cand aveam tazer Dovezi: https://imgur.com/a/9jw4alG Eu am vrut s-o rezolvam in alt mod, dar daca tu ai ales sa faci pe desteptul e alegerea ta.
 15. Dumi

  Sugestii

  Dumi 1. /find-ul sa tina pana folosesti comanda /stergecp. 2. Ca si hitman sa poti sa dai /ram. 3. Dupa ce faci un contract sa nu iti dispara hundercover-ul. 4. Sa poti da /hundercover cand esti in elicopter/alte interioare/cand nu sunt playeri pe langa. (alegeti voi) 5. Daca ai contract pe cineva sa iti apara in dreapta jos skin-ul lui dupa modelul pozelor de pe samp wiki. 6. /tazer-ul la politist sa nu fie doar o comanda. Cand dai /tazer urmatorul glont de deagle pe care il tragi sa dea tazer. 7. Sa se adauge /rb-urile la admini. 8. Atunci cand dai /find, iar player-ul este in interior checkpoint-ul sa iti apara in fata cladirii/casei in care este. 9. Ca si hitman sa poti folosi in interior knife-ul nu sniper-ul daca tinta este afk. 1. Sa nu trebuiasca sa folosesti de fiecare data /find ''x'', deoarece la un moment dat devine stresant. 2. Multi playeri stau afk in casa si nu poti intra, deoarece usa este inchisa. 3. Daca eu fac contract pe ''x'' el poate sa dea imediat find pe mine sau chiar sa se uite pe harta si sa observe unde a aparut un punct gri si se duce toata ideea de ''silentios''. 4. E enervant sa trebuiasca sa te duci de fiecare data la HQ pentru a lua hundercover. 5. De multe ori confunzi playerii care stau in grup si poti da headshot altuia, urmand sa fii sanctionat. 6. E foarte usor sa dai tazer ca si politist. Ai comanda in chat, alergi ca dementu spre suspect apesi T, iar apoi enter si gata. 7. Sunt numai event-uri de deagle la GSLS 1 si diferite lms-uri pe aeroportul parasit. Amintiti-va ce event-uri se faceau inainte pe server cu ajutorul rb-urilor. (parkour, lms, lcs, curse, etc.) 8. Nu ma ajuta cu nimic daca il vad undeva prin LV si SF daca se afla in interior, asta m-ar ajuta sa vad in ce cladire se afla. 9. Ar accentua ideea de roleplay. Nu e normal sa folosesti un sniper intr-o cladire, mai ok este cutitul. Stiu ca sunt niste idei destul de grele de realizat, dar nu imposibile. Server-ul este la fel ca acum 6-7 ani si nimic nu s-a schimbat. Daca nu se schimba nimic nici numarul jucatorilor nu o sa creasca. Multumesc pentru timpul acordat, bafta!

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×