Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

Cobra

Super Moderator
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Bronze

2 Followers

About Cobra

Recent Profile Visitors

112 profile views
 1. Vezi ca n-ai o felie de paine-n stomac si faci figuri pe net. Intotdeauna mi-au placut smecherii tari in tastatura. Fa diferenta intre lumea virtuala si cea reala, asociaza-le, fa-le o comparatie, si gandeste ce nu merge si ce nu. Poate ca eu sunt incapabil mental in a conduce un server, dar tu esti incapabil mental in viata. Dupa comportament esti un frustrat care a fost chinuit in copilarie, probabil erai fatalaul clasei, si ai descoperit si tu pasarica, cu bani bineinteles, cand ti-au dat ai tai dreptul la alocatie. Nu stau sa ma pun la mintea ta, dar nu stiu care din noi e mai incapabil, din cate se observa eu nu ti-am reprosat nimic si tu urli de foame pe aici, esti un caine. Pardon, am jignit animalele, un caine e mult mai civilizat si mai inteligent decat tine. Drept dovada te comportai ca un cacat pe samp, nu ti-a rasplatit nimeni doleantele (probabil voiai ca tu sa fi owner) si ai jucat cu cod, WOW, felicitari, si acum vi si plangi pe aici ca ala e asa, ala e asa. Ce crezi ca rezolvi? Ai prea mult timp liber copile, mai iesi dracu si tu din casa si interactioneaza cu lumea reala.
 2. Ramses a primit ban iar JustPacPac +1 lwarn.
 3. Warn-ul este acordat corect, conform regulamentului nu ai voie sa tragi de pe o masina care are sofer, chiar daca este sau nu in miscare, o sa modifc regulamentul si-o sa fac precizarea asta. Nu se poate permite tragerea de pe masina cu sofer care stationeaza pentru ca, in cazul unei reclamatii, daca dovada este o poza nu se poate observa daca masina era in miscare sau nu. Deasemenea esti complet raspunzator pentru omorarea playerilor noi, daca faceau reclama la alte servere puteai sesiza un admin, avand level mic nu puteau face reclama pe /w pentru ca nu aveau acces la el, iar daca faceau pe chat-ul normal erau observati. Un youtuber face reclama la N servere, pentru ca asa isi castiga banii, atat timp cat nu a mentionat numele altui server nu se considera reclama. De unde sti ca nu era unul platit de noi sa ne faca reclama serverului? Inainte sa faci tu pe geniul intereseaza-te, sesizeaza, intreaba. Nu-ti da nimeni in cap daca intrebi frumos, iar daca ti se da atunci anunta-ma pe mine ca-i dau si eu in cap respectivului in cauza.
 4. Sedinta se amana pentru aceeasi data, dar la ora 21:00, a intervenit ceva si am fost solicitat maine la munca si nu cred ca pot fi prezent la ora aia. Datorita unei greseli de interpretare a mea, va puteti invoi de la sedinta( partea cu invoire la minim rank 2 se aplica doar invoirilor pentru inactivitate mai mare de 3 zile). Nume : Motiv :
 5. Sedinta F.B.I va avea loc Duminica (10.03.2019) la ora 18:00. Incercati sa veniti la sedinta, conform regulamentului nu va pot permite invoirea, dar chiar daca lipsiti o sa va primiti salariu si rankup, pe langa acel fwarn .
 6. Nume : Cobra Poze : https://imgur.com/a/rF5HW40
 7. Cobra

  [Event] Quests

  Nume pe server : Cobra Event termina : 3 Dovada - P.S. Mi-am dat singur premiile
 8. RaDuCu - Acceptat pentru teste ->Acceptat FBI nu mai recruteaza momentan !!!
 9. CoiSaN - Acceptat pentru teste -> Acceptat VoKeN - Acceptat pentru teste -> Acceptat
 10. Federal Bureau of Invertigation recruteaza 3 ofiteri capabili, cinstiti si cu sange rece. Conditii minime pentru recrutare : - minim level 5; - sa nu aveti blacklist; - poza cu /stats OBLIGATORIU; - sa aveti capacitatea de a lucra intr-o echipa; - sa respectati ordinele si deciziile superiorilor; - sa respectati regulamentul factiunii, cat si regulamentul intern al F.B.I-ului; Beneficiile recrutarii : - o sa faceti parte dintr-o echipa devotata si unita; - salariu pe masura; - prime la sedinte; - posibilitatea de a participa la event-urile organizate in cadrul factiunii; - prima la recrutare; Va astept cu cerere dupa urmatorul model : Nume pe server: Varsta: Level: Motivul pentru care doresti in factiune: In ce factiune ai mai fost?: Poza cu [/stats]:
 11. CataliNN - Acceptat pentru teste -> Acceptat
 12. Federal Bureau of Invertigation recruteaza 4 ofiteri capabili, cinstiti si cu sange rece. Conditii minime pentru recrutare : - minim level 5; - sa nu aveti blacklist; - poza cu /stats OBLIGATORIU; - sa aveti capacitatea de a lucra intr-o echipa; - sa respectati ordinele si deciziile superiorilor; - sa respectati regulamentul factiunii, cat si regulamentul intern al F.B.I-ului; Beneficiile recrutarii : - o sa faceti parte dintr-o echipa devotata si unita; - salariu pe masura; - prime la sedinte; - posibilitatea de a participa la event-urile organizate in cadrul factiunii; - prima la recrutare; Va astept cu cerere dupa urmatorul model : Nume pe server: Varsta: Level: Motivul pentru care doresti in factiune: In ce factiune ai mai fost?: Poza cu [/stats]:
 13. Pe data de 05.03.2019 ora 20:30 a intrat Cobra (lider) Pe data de 05.03.2019 ora 21:00 a intrat CataliNN. Pe data de 06.03.2019 ora 16:15 a intrat VoKeN Pe data de 06.03.2019 ora 17:30 a intrat CoiSaN Pe data de 06.03.2019 ora 18:00 a intrat RaDuCu
 14. Cobra

  [Lideri] Cereri

  CataliNN - FBI - Acceptat pentru teste - Respins[Picat Deagle] Cobra - FBI - Acceptat pentru teste - Acceptat [UzzY]Alex - TT - Acceptat pentru teste - Acceptat Swet - Hitman - Acceptat pentru teste - Acceptat

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×