Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

Swet

Moderator
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Bronze

About Swet

 • Birthday 03/23/2002

Steam Profile

 • Steam Profile
  76561198854194276

Recent Profile Visitors

187 profile views
 1. Vezi sa nu te pierzi pe drum:))
 2. Nume: Dan Vârstă: 17 De ce aplici pentru acest grad ?: Doresc sa aplic la acest grad pentru a ajuta comunitatea in dezvoltare. Ce sectiune doresti spre moderare?: Orice sectiune doriti voi. Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate ?: As ajuta la organizare. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme: Destul de buna. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat ?: Da, am mai fost in trecut si stiu cum sta treaba. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament ?: Da. O scurta descriere despre dvs.(minim 50 cuvinte): Numele meu este Dan, am 17 ani, sunt din Pitesti. Sunt alaturi de comunitate din 2011, mai multe nu are rost sa spun ma cam stiti toti.
 3. Daca iti da eroare dupa ce faci acolo partitiile si dai sa instaleze, poti sa formatezi partitiile si sa dai restart. O sa ai hard-ul gol si o sa mearga dupa ca am patit si eu.
 4. Daca i-ai dat direct fara sa boote-zi de pe ceva extern gen DVD-STICK-Hard extern ai 2 windows-uri instalate fa-l pe stick si numai intra in bios ca sa intri in instalare intra in boot menu si selecteaza stick-ul iti apare acolo tot gen hard unitate optica si stick-ul. Sa imi zici daca iti merge asa. Daca nu mai ai o sansa poti sa scoti hardul si sa il bagi in alt PC ca sa poti instala windows-ul de acolo dupa il muti inapoi dar asa e mai mare futerea.
 5. Ar fi o idee sa refaca roca server-ul de metin care era prin vara lui 2014 ca era prea blana.
 6. E la 22 parca sau 3 ani de B ceva de genul. Apropo felicitari! Grija la stalpi. Macar el facea ceva ca sa isi castige banii nu ca alti:)) Nu dau nume.
 7. Ai dreptate cu FIVEM-ul dar greu gasesti pe cineva care sa stie sa se ocupe de script.

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×