Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

CroSsFire

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Bronze

About CroSsFire

Recent Profile Visitors

90 profile views
 1. Scuza-ti-ma ca ma bag dar vezi ca, cand apesi pe video se deschide si nu e bun. Zice ''This video is unavailible''
 2. Nume in joc: Stunner Premiul dorit: 200DP
 3. Dar cat timp stai afk ''pe harta'' ? Am asteptat sa te scoti din afk vreo 5 minute, poate mai mult, alta minciuna voiam sa aud....fii si tu mai original cand vii cu minciuni.
 4. Numele tau pe server: Stunner Numele reclamatului: CoiSan Informatii: afk cu misiunea Dovezi: https://imgur.com/a/9Lk9xz8
 5. Ce ziceti de biletul asta? Vreau sa plasez incredibila suma de 100 lei Meciurile sunt MIERCURI 27.02.2019
 6. Progres =]] Inclusiv PSG-Nimes.
 7. Nume: Stunner Raport: 15k, eu am pus 30k Dovezi: https://imgur.com/a/4tDT56O
 8. Bine acum am nevoie sa-ti activezi puterile in mod serios =]]
 9. KHD am nevoie de puterile tale supernaturale.
 10. Lyon Barcelona egal pauza , egal final? Liverpool Bayern egal pauza Liverpool final sau Lyon Barcelona , Barcelona pauza , egal final Liverpool Barcelona egal pauza 1 final ? Da, iti accept pariul =]]
 11. Lyon - Barcelona -- Nici nu se pune problema, Barcelona castiga lejer , presupun la 2 goluri distanta. Liverpool - Bayern -- Un meci foarte interesant, la Liverpool sunt absente importante, cu sau fara absente eu cred ca ori castiga Bayern la diferenta de un gol, ori se termina egal.
 12. Ce nu inteleg eu? Ce nu intelegi tu din asta? : DM-UL INCEPE LUNI LA ORA 14:00 SI SE TERMINA SAMBATA LA ORA 23:59:59!
 13. Numele tau pe server: Stunner Numele reclamatului: Armando Informatii: nu da fpk lu' FlorinMDFK. El zice ca ultimele 2 kill-uri au fost facute dupa ora 00:00 ceea ce inseamna ca au fost facute luni. Chiar daca de la 00:00 este o noua zi , in cazul asta luni , si dm-ul este permis , nu este permis incepand cu ora 00:00 ci incepand cu ora 14:00.... Ceea ce inseamna ca FlorinMDFK trebuie sa primeasca si celelalte 2 FW , nu doar 1 , si sa primeasca FPK , ca sa nu mai vorbim ca alea 2 kill-uri au fost facute sa te ajute pe tine sa termini misiunea ca fara ajutor nu poti. Daca nu stii regulamentul , in urma reclamatiei iei si tu 1 LW , si Florin FPK. Dovezi: Se poate vedea la Raporteaza membru factiunea TheMafia.
 14. Ce ziceti? Daca asta e decizia corecta eu imi tai organul genital.

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×