Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

SlY^

Gold Member
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Bronze

About SlY^

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nume Forum:SlY^ Nume Server SlY^ Varsta:18 Grad Dorit:Super Moderator Ore jucate:https://www.gametracker.rs/player/89.34.25.5:27015/SlY%5E/ Alte detalii:Ma cunosteti deja ,vreau sa ajut serverul sa devina fosta diavola ca pe vremuri cum era fuul acum cativa ani.
 2. Arme ca cum era prin 2015 am gasit mod exact diavola . A doua propunere as solicita la survivor la drop sa pice macar o data pe mapa fiindca nu pica deloc ,si la sniper la fel daca se adauga. Arme human .SI am gasit videoclipul lui Ovidiu asa ca arme ca astea de la minutul 3 .29 cam ceva gen arme
 3. Ce s-a intamplat cu serveul se face ceva update ca nu mai merge?:
 4. Daca vrei hasule sa mai bagi niste moduri ,sniper,wesker,si dragon si mai ceva armele speciale la human si respawn primele levul 1 de 3 ori lv de 2 si si 3 o data la zm(ma refer),+boost ,asta ar fi ok daca vrei sa le bagi sa aduci la server lucruri noi asta e parerea mea ramane decizia ta.Si la lm daca ai vrea sa-l faci sa-ti ramana salvat fiecare runda daca nu mori desigur.
 5. Instant m-a referit in sensul sa moara zm daca se baga in el si nu ai voie lm lung la asta ma refeream.
 6. Voi dona si eu daca se pune serverul la punct fara buguri si niste moduri noi ar merrge si arme multe la human, si cu lm sa sa faca instant ,si un boost sa aducem serverul pe picioare.
 7. Nick Server:SlY^ Varsta:18 Grad Dorit:helper /administrator Ore jucate:https://www.gametracker.com/player/SlY^/89.34.25.5:27015/ Alte detalii:Doresc admin pnt a ajuta serverul,a schimba niste harti decente sau intra boti cu nume de la alte servere.
 8. Nick:SlY^ Varsta:18 Grad Dorit:SLot Ore jucate:_ Alte detalii:Sa-mi fie rezervat numele sa nu imi intre altii pe el sa-mi consume souls.
 9. Nick:SlY^ Varsta:18 Grad Dorit:Admin Experienta ca admin:destul de buna De cat timp joci pe server:de acum si cand se face svr intrebare? Ore jucate:- Alte detalii:Cand se face serverul sunt un jucator vechi de pe srv lui original.

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×