Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Marian

Diavolar
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Marian last won the day on January 19

Marian had the most liked content!

thumbs_up_down 27 Excellent

About Marian

 • Rank
  Go.DiaVoLa.Ro
 • Birthday 01/16/1985

Steam Profile

 • Steam Profile
  76561198089164806

Recent Profile Visitors

252 profile views
 1. am avut 10 playeri care au spus ca joci cu , cod. tu de ce crezi ca tot alergam dupa tine? pai ma faceai pe mine, pe @NoMeRcY. si mai 3-4. ba ce bun esti, extraordinar de bun, uimitor 😐 @Ionnuteu nu am nevoie sa dau verdictu, tu tai tu spanzuri. te-ai uitat? . esti bossu
 2. si daca nu are ce faci, il bati? ai jucat cu, cod. recunoaste si aia e
 3. asta e sv de csgo, nu 1.6 la zm asteptam zilele astea. te anuntam 😄
 4. Nick-ul dvs : Nick-ul Reclamatului : SteamID-ul Reclamatului : Motivul reclamatiei : Dovada : ATENTIE! : Titlul topic-ului trebuie sa fie [Cerere Unban] - Nume !
 5. Model Reclamatie : Nick-ul dvs : Nick-ul Reclamatului : SteamID-ul Reclamatului : Motivul reclamatiei : Dovada : ATENTIE! : Titlul topic-ului trebuie sa fie [Reclamatie] - Nume !
 6. Dacă dorești să depui o cerere de Admin, deschide un nou topic și completează cererea de mai jos : [*] Nume: [*] Nick: [*] Vârstă: [*] Cate ore poti juca pe saptamana?: [*] Ore jucate? (ScreenShot de pe server): [*] Steam ID: [*] Steam Profile Link:
 7. ARENA.DIAVOLA.RO REGULAMENT PLAYERI 1. Va rugam sa pastrati un limbaj decent pe server 1.1 Pentru limbaj vulgar pe chat se aplica GAG 1.2 Pentru limbaj vulgar la microfon se aplica MUTE 1.3 Pentru cazuri exceptionale se aplica SILENCE 1.4 Pentru redarea de MUZICA se aplica MUTE 2. Folosirea de coduri sau orice fel de scripturi , se sanctioneaza cu BAN PERMANENT. 3. Discutiile personale se poarta pe TeamSpeak3/Discord. 4. Este strict interzis sa chemati jucatori la competitiv. Acest lucru se sanctioneaza cu MUTE/GAG ! 5. Este strict interzis sa faceti reclama la alte servere / comunitati. Acest lucru se sanctioneaza cu BAN PERMANENT ! 6. Este interzisa dispretuirea adminului prin : nume , poze , comportament. 7. Numele care contine cuvinte jignitoare / ofensatoare sunt INTERZISE. [avertisment / rename]. REGULAMENT ADMINI 1. Adminii nu au voie sa aplice comenzi peste comenzile date de alt admin ( avertisment / remove / down) 2. Adminii trebuie sa discute intre ei inainte de a folosi comenzi gen sm_ban pe chatul adminilor (u@). 3. Toti adminii sunt obligati sa aiba un comportament exemplar fata de jucatori. 4. Fiecare admin este obligat sa frecventeze forumul si sa posteze in cererile de unban/admin. 5. Adminii au datoria de a înregistra (de a face demo) jucătorilor ce sunt posibili codați, postarea acestui demo se va face in caz ca player-ul va face o reclamatie, unde se va discuta situația jucătorului în cauză și luarea deciziei în ceea ce-l privește[In caz ca adminul nu poate prezenta demo-ul acesta va primi down/remove]. 6. Se acorda ban pentru injurii/spam mic 30min/1h doar in cazuri exceptionale (cine abuzeaza, va primi down/remove) ! 7. Nu se aplica comenzi pe alti admini ( remove / down ). 8. Adminii trebuie sa stea si pe serverul de TeamSpeak3 / Discord cat timp sunt pe server - TS.DIAVOLA.RO 9. Adminii trebuie sa invite prietenii in grupul de steam al serverului regular, sa mentina avatarul sau la nume pe steam serverul. 10. Fiecare admin da comenzi pe propria raspundere, nu impins de alti admini. 11. Niciodata nu intri cu voice_enable 0 sau volume 0 , fiind admin trebuie sa fii atent si sa mentii ordinea si disciplina pe server. 12. Muzica, injuraturile la alte persoane dar si rage-urile playerilor sunt sanctionate cu MUTE. 13. Nu se aplica comenzi "fun" (drug/slay/slap etc.) pe jucatori.(remove / down) 14. Atunci cand un membru din STAFF face foarte multe probleme pe server, acesta risca BAN PERMANENT! 15. Admin-ul trebuie sa fie constient ca daca este prins cu grad pe un alt server sau face reclama la alt server(chat/nume) va primi remove automat. 16. Cererea de inactivitate nu trebuie sa depaseasca o perioada mai mare de 15zile pentru mentinerea gradului! In caz contrar veti primi DOWN/REMOVE !
 8. vezi, ma vezi si ne vezi :)))) daca intri pe ts pot sa-ti explic cum sta treaba :))))
 9. Deci? Sunt curios sa aflu si eu defavorizarile alea. Am primit ceva mesaje pe forum, ceva lingușeli, dar nu merge așa. Tu esti trist ca ai picat la teste ? Fie am 50 fie 5 playeri sv tot va rămâne. Până acum era lumea cu gura mare pe forum. Samp.diavola, Samp, Samp. O sa dau eu zilele astea helper la 2 persoane. Ma gandesc cine..
 10. cine face favorizari? sa stiu si eu sa nu raman prost. nu am decat 2 owneri. deci ?
Powered by Invision Community
×