Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

Ovidiu

Administrator
 • Content Count

  56
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Ovidiu last won the day on March 19

Ovidiu had the most liked content!

Community Reputation

25 Silver

1 Follower

About Ovidiu

 • Rank
  Supraveghetor Membrii
 • Birthday 10/30/1988

Steam Profile

 • Steam Profile
  76561197998308332

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. Contra, de fiecare data cand iti scriu ceva te faci ca nu intelegi sau nu vrei sa raspunzi(desi stii romana).In cazul acesta "nu" vei stii nici cand cineva merita gag, spune timpul ramas samd. Cand vei "intelege", atunci vei avea pro. Am revenit cu un edit, esti un mare mincinos.Brusc stii sa vorbesti romana,desi cu 3 minute in urma mi-ai zis pe server ca nu intelegi romana.Ba ca esti in Anglia,iar cand ti-am zis ca ai ip de Bucuresti te-ai sucit, ca esti la politehnica.Dupa ce ne-ai mintit 1 luna ca nu stii romana, ca nu intelegi, acum cand te-a intrebat s0l0 de ce nu vorbesti romana, ne zici ca n-ai vrut. Noi nu avem nevoie de admini mincinosi!
 2. Regulile nu sunt batute in cuie, asta era pe vremea ta.Fiecare detinator are dreptul sa isi faca regulile.Daca detinatorul actual asa considera ca trebuie, nu se comenteaza.Cui nu ii convine sa nu joace sau sa joace dupa regulile vechi, insa sa fie constient ca va fi santionat conform regulamentului actual.
 3. Am observat tot mai multe confuzii in legatura cu pozitia laserului.Regulamentul spune asa: • Nu aveti voie LASERMINE pus pe LONG : Kick (Sub Level 5) / Ban 120 minute (Peste Level 5 ) Asta inseamna ca este interzisa orice pozitie a laserului pe lung, indiferent daca se poate sparge sau nu sau daca este pe un culoar inchis sau in zona libera a mapei. Exemple de pozitie a laserului pe lung:
 4. Ti-am scos eu banul deoarece era dat pe un timp gresit.Pentru laser pe lung se da ban 2 ore, nu 20 cum ti-a dat @SlY^, timp care a expirat deja.
 5. Ovidiu

  Score Board

  Hai sa dau eu startul
 6. Baga-l cu ciocanu' poate merge.
 7. Scuza-mi mana de artist Numarul 2.
 8. Este alegerea ta, insa eu nu as ceda munca mea dupa gura lumii.
 9. Eu zic sa nu faci asta, este munca ta...

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×