Jump to content
Recrutam designeri ! Read more... ×
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Iulian.

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 4 Neutral

About Iulian.

 • Birthday 07/27/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Lesinez Ideea e ca testele alea sunt mai mult asa la vrajeala ca sa ai motiv sa iei 1 canditat mai departe din 2... gen. Atat timp cat e singurul canditat la teste mi se pare absurd , acum dupa , 30 de ani de samp , sa mai dai teste deagle.. Ca e singuru canditat la teste.. nu e ca si cum ai avea 10 si nu poti sa-i iei pe toti la regulament si sa astepti sa faca 9 din ei 3 greseli ca sa ramana 1 singur si sa-l pui lider.. Nu e ca si cum daca ia testele cu 3-0 o sa omoare toti playerii fara sa fie omorat.... Mi se pare doar un lucru care sa ajute liderul sau adminul care tine testele sa faca o selectie.... Mai bine n-ati mai da teste deagle cand e un singur candidat... treceti direct la regulament.. (asta pt. teste lider) pt. teste factiune daca tu ai 3 locuri libere si 3 playeri la teste nu mai da deagle cu ei , treci direct la regulament... Daca ai mai multi candidati decat locuri disponibile e ok sa dai dgl... dar altfel nu-i vad rostul.. Si asa rezolvati orice problema... 😉 Si-asa majoritatea dale-as la m..e folosesc coduri... cu toate ca nu mai are farmec jocul cu coduri... Chiar daca le folosesti 5 minute sa treci de testele deagle tot un rupt in c..r esti.. Salut toti sarbii de pe comunitatea asta , pe nevasta-mea Sarbu , pe ignition si pe Death care imi trimite selfie-uri dintr-o temnita... cred.. Aa da.. era sa uit.. Voiam sa felicit si eu toate fetele astea de se ocupa de comunitate , arata foarte bine 😉
 2. Salut toti Sarbii de-aici 🙂 Si pe nevasta-mea super-moderatoarea
 3. Din nou ! Pagina aia de fb e a lu replay ! El avea o comunitate pawn-team si si-a facut publicitate peste tot pe diavola inclusiv pe pagina aia ca era facuta de el !
 4. Salut si eu toate fetele Mai ales pe nevasta.mea Sarbu 🙂
 5. Officer Sulita , ia-l pe Silviu si duceti-va dracu... Moama ce vremuri.. ce salariu de actor luam.. 😞
 6. Stiu ca awake avea intr.un timp probleme cu ei.. probabil de acolo s.a dus dracu tot
 7. Baza de date nu v-o face pt. ca-s sarbatorile si la ei :) De-asta vi se raspunde dupa 3 - 4 zile la tickete. Eu n-am avut probleme cu zeroping , intr-adevar a durat 1 - 2 zile sa faca baza de date dar am avut si tickete la care mi se raspundea in prima zi. Mi se pare ceva normal sa dureze mai mult pe perioada sarbatorilor. Nu puteam s-o spun mai bine :))
 8. A dat curu la bataie Brazdan
 9. Nu se trimite email de confirmare cont / email de recuperare parola ! -- Neata
Powered by Invision Community
×