Jump to content
keyboard_arrow_down
account_circle Sign In

Sign Inperson_add Sign Up

Crassus

Manager
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

thumbs_up_down 2 Neutral

1 Follower

About Crassus

 • Rank
  Manager SaMp.DiaVoLa.Ro
 • Birthday 01/06/1997

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se poate inchide, l-am vandut.
 2. Vand gift steam de 50 euro, il trimit din balanta direct pe contul vostru la pretul de 45 euro bancar.(45 euro = 210 lei) Nu dau primul !
 3. Nume pe server: Sugestiea:
 4. Whatsapp grup: https://chat.whatsapp.com/HlhrOpyM9qE3P7Eu49BwTR
 5. Evidenta: Scripter: Crassus. Owner: Wister.
 6. Aici se vor posta blacklisturile din factiuni, de catre admini sau lideri. Blaklist dureaza 5 zile, acesta se da daca nu stai 7 zile intr-o factiune. Info: Acesta e valabil din ora in care il primesti pana la aceasi ora peste 5 zile(ex: primesti pe 05.01.2019 la ora 17:00, va fi valabil pana pe 10.01.2019 ora 17:00)
 7. Model: Nume tau pe server: Numele reclamatului: Motiv: Dovezi: Info: Reclamatia nu se face in numele altcuiva. Reclamatia e valabila doar daca nu au trecut mai mult de 48 ore de la incident. Reclamatile fara dovezi nu vor fi luate in considerare. La reclamatie raspund doar admini,helperi,reclamatul si reclamantul.
 8. Bani pe server: $10.000.000: un vehicul personal. $20.000.000: scoatere blacklist. $40.000.000: -un warn. Donatii: VIP Bronze(1 masina personala): 2 euro. VIP Silver(2 masini personale): 5 euro. VIP Gold(3 masini personale): 8 euro. Casa personala(locatie aleasa de jucator): 5 euro. Metode de plata: Paysafercard, Paypal, Bitcoin sau Sms in orice retea mobila. Info: Pentru a achizitiona ceva din shop, trebuie sa imi dati mesaj privat mie sau lui @WisTeR. Evidenta:
 9. Server: /escape: evadezi din jail cu o sansa 1/3. /mission: incepe o misiune. /statsoff: verifici cand a fost online ultima data un jucator. /robatm: jefuiesti bancomatul. /robbank: jefuiest banca. /pariza: pariezi pe un cal. /lotto: pui un bielet la lotto. /exitcar: te dai jos dintr-un vehicul. /rentcar: inchiriezi o masina. /sellhouse: vinzi casa. /sellbiz: vinzi afacerea. Factiuni: Leaderi: /uninviteoff: il dai afara din factiune daca nu e conectat pe server. /salary: dai salariul unui jucator. Police departament: /elm: pornesti un sistem de urgenta al masini. /siren: atasezi sau dai jos sirena dupa un vehicul neinscriptionat. Helperi: /goto: te teleportezi la un jucator. Admini: /ban: ii dai ban /unban: ii scoti banul. /banoff: ii dai ban daca nu e conectat pe server. /fpkoff: il dai afara din factiune daca nu e conectat pe server.
 10. Aplicatii: Nume pe server: De ce vrei sa aplici in factiune?: Poza cu /stats: Demisii: Nume pe server: Motivul demisiei:
 11. Aplicatii: Nume pe server: De ce vrei sa aplici in factiune?: Poza cu /stats: Demisii: Nume pe server: Motivul demisiei:
 12. Aplicatii: Nume pe server: De ce vrei sa aplici in factiune?: Poza cu /stats: Demisii: Nume pe server: Motivul demisiei:
 13. Aplicatii: Nume pe server: De ce vrei sa aplici in factiune?: Poza cu /stats: Demisii: Nume pe server: Motivul demisiei:
 14. Aplicatii: Nume pe server: De ce vrei sa aplici in factiune?: Poza cu /stats: Demisii: Nume pe server: Motivul demisiei:
Powered by Invision Community
×