Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

Hitler.

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Bronze

About Hitler.

Recent Profile Visitors

82 profile views
 1. Username actual: iTn Username nou: Hitler. Motiv: Pentru ca l-am mai avut.
 2. Nume: iTn Motiv: Din pacate nu-mi mai permite timpul din cauza fotbalului. Succes si multa bafta, HIT, respect!
 3. Hitler.

  Cateva sugestii

  Pro la toate. La cateva o sa adaug cateva cuvinte. 1. E neplacut sa te duci de fiecare data la HQ sa dai /hundercover dupa ce rezolvi contractul. 3. Fiind hitman, daca faci contract pe cineva de pe o cladire inalta si in preajma tintei sunt si martori, automat ai doar solutia sa ii omori cu sniper-ul pentru ca cu alta arma n-ai posibilitatea datorita distantei fata de martori. 5. Daca hitmanul detine o casa si n-are posibilitatea de a da /rentroom, atunci contractul devine imposibil pana tinta revine din AFK sau pana iese din casa.
 4. Nume: iTn Sugestii: 1. Privind Hitmanii: Cand ai contract si dai /find pe tinta, sa-ti apara toate detaliile despre acesta. Ce inseamna toate detaliile? Skinul tintei, deasupra sau sub skin sa scrie in ce status se afla, (ex: la volan, pe jos, pe g etc.) 2. Comanda /find sa dureze pana cand dai /killcp. 3. Cand ai /find pe o persoana si aceasta este intr-un interior, sa-ti apara checkpoint la intrarea din interiorul respectiv. 4. Cand tragi cu sniper-ul si nimeresti persoana respectiva, sa moara direct. Sa fie 1 shot, 1 kill. Valabil pentru Hitman/PD/FBI. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul? : 1. Pentru a evita confuzia tintei. 2. Ar fi mai ok asa, la momentul actual trebuie sa folosim din nou /find x. 3. La momentul actual, daca x este in interior si dai /find pe el, in cazul in care nu recunosti interiorul comanda /find devine inutila pentru ca nu stii unde sa-l gasesti. 4. Daca persoana respectiva se misca incontinuu e foarte dificil sa-i nimeresti capul. PS: In cazul in care imi mai vin idei, o sa revin cu edit sau cu un nou post.
 5. Nume : iTn Sugestii : 1. Sa nu mai apara in kill list cand rezolvi un contract. 2. Cand rezolvi un contract sa nu mai primesti wanted. Cu ce crezi ca ar ajuta serverul? : 1. Se presupune ca, contractele se fac cat mai silent. Prin urmare, dupa ce omori tinta, respectivul sa nu stie cine l-a omorat. In momentul actual el se poate uita pe kill list si vede cine a facut contractul pe el si chestia asta nu prea mi se pare silentioasa. 2. In mod normal, daca tinta n-ar sti de ce hitman a fost omorat, automat nu are ce reclama politiei. (asta doar in cazul in care hitmanul face contractul de pe cladiri.)
 6. Nume pe server: iTn Varsta: 17 Level: 10 Motivul pentru care doresti in factiune: Este factiunea mea de suflet,cunosc liderul de cativa ani, am mai fost in factiunea lui si vreau in continuare sa fac parte din ea. In ce factiune ai mai fost?: - Poza cu [/stats]: https://imgur.com/a/QhMioTs
 7. Nick in joc : iTn Level : 10 Poza cu /stats : https://imgur.com/a/7MozTmh
 8. Niciodata Vrei sa vina vara?
 9. 0% Cat la % vrei sa fii fata?
 10. L-as vinde. Ce ai face daca ti-ar muri animalul de companie?
 11. Am Am/N-am avut fantezii cu vreo profesoara

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×