Jump to content
Recrutam designeri ! Recrutam servere de orice tip si orice mod ! Read more... ×

HIT

Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HIT last won the day on February 28

HIT had the most liked content!

Community Reputation

8 Bronze

About HIT

Recent Profile Visitors

180 profile views
 1. Hitman Agency recruteaza 1 asasin. Cateva reguli de care trebuie sa tineti cont pentru a intra in aceasta factiune: - in primul rand vreau sa stiu un motiv bun pentru care doriti sa intrati. - in factiunea asta a fost si va fi mereu o relatie de prietenie intre toti membrii. - tragem toti in aceeasi directie,in cazul in care unul dintre noi trage in alta directie mai devreme sau mai tarziu zboara. - rareori injuram,in caz c-o facem e doar in gluma si o facem doar noi intre noi sau cu cine ne permitem. - respectam regulamentul si respectam fiecare player in parte indiferent de level sau statut,iesind in evidenta prin abilitatile noastre obligatoriu superioare celorlalti. - indiferent de natura problemei eu o sa incerc mereu sa va ajut cu tot ce pot. - aveti un raport saptamanal de facut,e un numar modest pe care nu concep sa nu-l executati. - am favorizat mereu seriozitatea si performanta. Nu in ultimul rand trebuie sa intelegeti ca aceasta factiune nu va fi niciodata un plan de rezerva si cu siguranta nu a 2-a alegere. Nume pe server: Varsta: Level: Motivul pentru care doresti in factiune: In ce factiune ai mai fost?: Poza cu [/stats]:
 2. Sedinta a luat sfarsit. phax. - co-leader. Soren - rank 4 - -1 fwarn. Robeert - rank 3 - +1 fwarn. (lipsa raport) Sedinta va avea loc in data de 03.03.2019 la ora 21:00. In cazul in care nu participati sunteti sanctionati conform regulamentului. Raportul contractelor: Nume: Numarul contractelor: Dovezi: Cine nu poate ajunge la sedinta: Nume: Motiv: Sedinta a luat sfarsit.
 3. Swet - a intrat Ballas. Armando a fost acceptat pentru teste si urmeaza sa le sustina.
 4. s0ul a fost acceptat pentru teste. Hitmark a fost acceptat pentru teste. s0uL. Hitman Agency recruteaza 1 asasin. Cateva reguli de care trebuie sa tineti cont pentru a intra in aceasta factiune: - in primul rand vreau sa stiu un motiv bun pentru care doriti sa intrati. - in factiunea asta a fost si va fi mereu o relatie de prietenie intre toti membrii. - tragem toti in aceeasi directie,in cazul in care unul dintre noi trage in alta directie mai devreme sau mai tarziu zboara. - rareori injuram,in caz c-o facem e doar in gluma si o facem doar noi intre noi sau cu cine ne permitem. - respectam regulamentul si respectam fiecare player in parte indiferent de level sau statut,iesind in evidenta prin abilitatile noastre obligatoriu superioare celorlalti. - indiferent de natura problemei eu o sa incerc mereu sa va ajut cu tot ce pot. - aveti un raport saptamanal de facut,e un numar modest pe care nu concep sa nu-l executati. - am favorizat mereu seriozitatea si performanta. Nu in ultimul rand trebuie sa intelegeti ca aceasta factiune nu va fi niciodata un plan de rezerva si cu siguranta nu a 2-a alegere. Nume pe server: Varsta: Level: Motivul pentru care doresti in factiune: In ce factiune ai mai fost?: Poza cu [/stats]:
 5. Daniel a fost demis. Te astept oricand o sa ai timp sa vii in familie.
 6. HIT

  Poze Factiune

  Executii speciale
 7. HIT

  Poze Factiune

  Membrii factiunii pot posta poze din cadrul factiunii in acest topic.
 8. Soren - nimic. (Dovezi insuficiente,n-ai o poza cu care poti dovedi faptul ca a tras.)
 9. In factiunea Hitman Agency membrii primesc rank up o data la 7 zile.
 10. Sedinta a luat sfarsit. phax. este Co-leaderul factiunii. Soren are rank 4. Daniel are rank 2. Robeert are rank 1 si este scutit de raport deoarece este nou in factiune. Nimeni din factiune n-are fwarn. Sedinta va avea loc in data de 17.02.2019 la ora 21:00. In cazul in care nu participati sunteti sanctionati conform regulamentului. Raportul contractelor: Nume: Numarul contractelor: Dovezi: Cine nu poate ajunge la sedinta: Nume: Motiv:
 11. N-au legatura treburile intre ele,nu faci chat pe /report. /report folosesti cand ai nevoie de ceva,ai o problema. Pentru asta ai primit 15 minute mute si nu,nu m-ai omorat cu wanted,m-am predat. apropo,s-au urcat visele.. si daca tot o dam in armata,ia pe loc repaus. a,da și când vine vorba de așa ceva ceri permisiunea să întrebi.
 12. Robeert a fost acceptat pentru teste. Robeert Hitman Agency recruteaza 1 asasin. Cateva reguli de care trebuie sa tineti cont pentru a intra in aceasta factiune: - in primul rand vreau sa stiu un motiv bun pentru care doriti sa intrati. - in factiunea asta a fost si va fi mereu o relatie de prietenie intre toti membrii. - tragem toti in aceeasi directie,in cazul in care unul dintre noi trage in alta directie mai devreme sau mai tarziu zboara. - rareori injuram,in caz c-o facem e doar in gluma si o facem doar noi intre noi sau cu cine ne permitem. - respectam regulamentul si respectam fiecare player in parte indiferent de level sau statut,iesind in evidenta prin abilitatile noastre obligatoriu superioare celorlalti. - indiferent de natura problemei eu o sa incerc mereu sa va ajut cu tot ce pot. - aveti un raport saptamanal de facut,e un numar modest pe care nu concep sa nu-l executati. - am favorizat mereu seriozitatea si performanta. Nu in ultimul rand trebuie sa intelegeti ca aceasta factiune nu va fi niciodata un plan de rezerva si cu siguranta nu a 2-a alegere. Nume pe server: Varsta: Level: Motivul pentru care doresti in factiune: In ce factiune ai mai fost?: Poza cu [/stats]:
 13. Sedinta va avea loc in data de 10.02.2019 la ora 21:00. In cazul in care nu participati sunteti sanctionati conform regulamentului. Raportul contractelor: Nume: Numarul contractelor: Dovezi: Cine nu poate ajunge la sedinta: Nume: Motiv:
 14. pHax. a fost acceptat pentru teste. pHax. Hitman Agency recruteaza 1 asasin. Cateva reguli de care trebuie sa tineti cont pentru a intra in aceasta factiune: - in primul rand vreau sa stiu un motiv bun pentru care doriti sa intrati. - in factiunea asta a fost si va fi mereu o relatie de prietenie intre toti membrii. - tragem toti in aceeasi directie,in cazul in care unul dintre noi trage in alta directie mai devreme sau mai tarziu zboara. - rareori injuram,in caz c-o facem e doar in gluma si o facem doar noi intre noi sau cu cine ne permitem. - respectam regulamentul si respectam fiecare player in parte indiferent de level sau statut,iesind in evidenta prin abilitatile noastre obligatoriu superioare celorlalti. - indiferent de natura problemei eu o sa incerc mereu sa va ajut cu tot ce pot. - aveti un raport saptamanal de facut,e un numar modest pe care nu concep sa nu-l executati. - am favorizat mereu seriozitatea si performanta. Nu in ultimul rand trebuie sa intelegeti ca aceasta factiune nu va fi niciodata un plan de rezerva si cu siguranta nu a 2-a alegere. Nume pe server: Varsta: Level: Motivul pentru care doresti in factiune: In ce factiune ai mai fost?: Poza cu [/stats]:

About us

E un nou inceput. Poate fi tot ce ti-ai dorit sau chiar mai mult.
Bine ai venit in familia noastra Diavola Romania.

Follow us

×