The Godfather 4 Posted February 10 (edited) Numele tau pe server: Armando Numele reclamatului: RockstarR Informatii: tine testele dupa ora 22:00 (si mai e si helper, hua) , testele se tin intre orele 10:00-22:00. Dovezi: Edited February 10 by The Godfather Share this post Link to post Share on other sites
RockStarR 0 Posted February 11 (edited) Sedinta se tine intre orele 10:00-22:00, de teste nu scrie nimic in regulament, nu castigi nimic ca-mi faci mie post-hunting, probabil un ban de 3 zile ... EDIT: Asta era problema mare ca sunt eu helper si tu nu, inteleg... Edited February 11 by RockStarR Share this post Link to post Share on other sites
The Godfather 4 Posted February 11 26 minutes ago, RockStarR said: Sedinta se tine intre orele 10:00-22:00, de teste nu scrie nimic in regulament, nu castigi nimic ca-mi faci mie post-hunting, probabil un ban de 3 zile ... EDIT: Asta era problema mare ca sunt eu helper si tu nu, inteleg... Reclamatia nu e referitoare la sedinta ci la testele pe care le-ai sustinut dupa ora 22:00 , ti-am mai zis si iti mai repet , testele se tin intre orele 10:00 - 22:00 , baga in gura si inghite. Share this post Link to post Share on other sites
RockStarR 0 Posted February 11 17 minutes ago, The Godfather said: Reclamatia nu e referitoare la sedinta ci la testele pe care le-ai sustinut dupa ora 22:00 , ti-am mai zis si iti mai repet , testele se tin intre orele 10:00 - 22:00 , baga in gura si inghite. Daca tu imi arati mie unde scrie in regulament ca n am voie sa recrutez dupa 22:00 eu imi dau demisia . Nu mai da reply asteapa decizia unui admin. Share this post Link to post Share on other sites
NoMeRcY. 16 Posted February 11 RockStarR -> Nimic (Nu este nici o regula in care scrie ca testele se tin pana la ora 22:00) Share this post Link to post Share on other sites